Sinä kuljetat, me ratkaisemme

Loggo on luotettava, sitoutunut ja pitkäjänteinen yhteistyökumppani. Asiakkaitamme ovat muun muassa maidonjalostajat Valio ja Arla Ingman sekä rehua ja kemikaaleja kuljettavat liikennöitsijät.

Maidonkeräilysäiliöiden valmistajana meillä on suurin markkinaosuus Suomessa, ja henkilöstöllämme on kokemusta alalta jo yli 20 vuotta. Järjestelmämme täyttää laatu- ja ympäristöstandardien SFS ISO 9001 ja 14001 vaatimukset. Kaikki tuotteemme voidaan valmistaa räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Maitosäiliöt

Valmistamme korkeatasoiset säiliöt maidon keräilyyn. Ne ovat muodoltaan perinteisiä tai pyöreitä, varustettuna ylä- tai alamiesluukuin.

Rehusäiliöt

Laadukkaat säiliömme märkärehun kuljetuksiin rehukeskuksista tarhaajille ovat joko perinteisiä tai pyöreitä. Säiliön yläosa voidaan varustaa suojakaiteellisella kävelytasolla ja tarvittaessa auton alustaan voidaan tehdä kuivalastikaappeja.

Perävaunut

Valmistamme perävaunut ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Ne on mahdollista tehdä muodoltaan perinteisenä tai pyöreänä, varustettuna ala- tai ylämiesluukuin.

Kemikaali- ja lokasäiliöt

Haemme aktiivisesti uusia asiakkaita ja heidän kauttaan mahdollisesti uusia ajoneuvojen päällysrakennevaihtoehtoja valmistukseen. Pyrimme yhteistyöhön muun muassa kemikaali-, yhdyskuntajäte- ja lokakuljetusten käyttäjien kanssa. Voit olla yhteydessä suoraan myyntiimme ja sopia tapaamisen, jossa kartoitamme niin tilaajan tarpeet kuin toimittajan resurssit.