Sinä kuljetat, me ratkaisemme


Loggo on luotettava, sitoutunut ja pitkäjänteinen yhteistyökumppani. Asiakkaitamme ovat muun muassa maidonjalostajat Valio Oy ja Arla Oy sekä rehua ja kemikaaleja kuljettavat liikennöitsijät.

Maidonkeräilysäiliöiden valmistajana henkilöstöllämme on kokemusta alalta jo yli 20 vuotta. Järjestelmämme täyttää laatu- ja ympäristöstandardien SFS ISO 9001 ja 14001 vaatimukset. Kaikki tuotteemme voidaan valmistaa räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Maitosäiliöt

Valmistamme korkeatasoiset säiliöt maidon keräilyyn. Ne ovat muodoltaan perinteisiä tai pyöreitä, varustettuna ylä- tai alamiesluukuin.

Rehusäiliöt

Laadukkaat säiliömme märkärehun kuljetuksiin rehukeskuksista tarhaajille ovat joko perinteisiä tai pyöreitä. Säiliön yläosa voidaan varustaa suojakaiteellisella kävelytasolla ja tarvittaessa auton alustaan voidaan tehdä kuivalastikaappeja.

Voit olla yhteydessä suoraan myyntiimme ja sopia tapaamisen, jossa kartoitamme niin tilaajan tarpeet kuin toimittajan resurssit.

 

Teemme jatkuvaa kehitystyötä tuotteiden ja toiminnan parantamiseksi.

Olemme kehittäneet uuden kemikaali säiliötuoteperheen kotimaan markkinoille sekä selvittänyt viennin aloittamista. Olemme myös tehneet investointeja energian säästämiseen ja kehittäneet tuotantoa. Olemme saaneet tukea euroopan unionilta.

 

 

Ota meihin yhteyttä

Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan